Порнозвезда ще става депутат с лозунга "Един свят на удоволствията"

Френската порно звезда Селин Бара тръгна по стъпките на италианската си колежка Чичолина и се кандидатира за депутат във френския парламент на изборите на 10 и 17 юни, съобщава MIGNews.

Порнозвезда ще става депутат с лозунга "Един свят на удоволствията"
Кандидатурата на красавицата е издигната от ултралявото френско Движение на свободомислещите и на противниците на теизма, на което Селин Бара е основател. На предизборните си плакати порно актрисата позира с зашеметяващо дълбоко деколте, вперила страстен поглед в избирателите си.
 
Селин Бара е на 33 години и се е снимала в почти 200 филма за възрастни.
 
Тя е омъжена и се кандидатира за изборите от френския окръг Ареж. Предизборната платформа на красавицата включва план за закриване на всички религиозни обекти във Франция. "Аз действително съм против всички религии, които по мое убеждение са бич за човечеството", казва Селин Бара.
 
Порно красавицата настоява за легализация на проституцията, която да се упражнява в специално пригодени за целта места, за въвеждане на 30-часова работна седмица, за създаването на нови работни места и за национализиране на всички банки във Франция.
 
Предизборния лозунг на Селин Бара е за "един свят на удоволствията, равенството и свободата". Тя не се страхува от сравнението с Чичолина, която влезе в парламента на Италия през 1987 година.