Работодатели от България и Румъния - в трудова борса в Добрич

Оператори в сферата на туризма, селското стопанство и търговията ще представят организациите си, предлаганите от тях свободни работни места и стажантски позиции. На събитието, което ще се проведе в средата на седмицата – 6 и 7 юни, в Младежки дом - Добрич, се очакват работодатели от Румъния и България.

Работодатели от България и Румъния - в трудова борса в Добрич
По време на борсата, подкрепена от Дирекция Бюро по труда – Добрич ще бъдат предоставени съвети за намиране на работа, за подготовка на автобиография, за провеждане на интервю и др.Организаторите - Сдружение уточняват, че все още могат да се запишат фирми за участие и то напълно безвъзмездно.

Събитието се организира от „Добруджанско аграрно и бизнес училище”  и Сдружение „Маре Нострум” – Румъния по проект „ИНО – ДЖОБС: Създаване на възможности за заетост в трансграничния регион чрез идентифицирането на иновативни работни места и предоставяне на специализирано обучение”, , изпълняван по Програмата за трансгранично сътрудничество Румъния – България 2007 – 2013, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейски фонд за регионално развитие.

Трудовата борсата е отворена за участие на обучителни институции, посреднически агенции, ученици и студенти, всички търсещи работа или желаещи да стажуват, допълват още от организаторите.