Обраха магазин „Никора”

Бързата ориентация на добричлии в сезона на ремонтите и обновлението, почти опразни мебелна къща „Никора”, където знаят как да се погрижат за клиентите си

Обраха магазин „Никора”

Най-висок интерес напоследък предизвикват кухните по индивидуален проект, които са с намаление от 20% до края на юни, плюс безплатен монтаж и транспорт. В момента цените на този артикул са „на едро”.

 

Проектирането също е безплатно и се отнася за всички видове мебел – детски, спални, гардероби и т.н.


За Тервел, Ген. Тошево, Каварна, Балчик и селата, транспортът е безплатен или на символична цена от днес, т.е. при поръчка на обзавеждане над 500 лева, не плащате за превоза до дома. Ако покупката е за по-скромна сума, транспортирането е между 10 и 20 лева. 


Сега е моментът да подредите и създадете уют на терасата или в лятната градина, за отмора и настроение сред природата. Приятно ще ви изненадат невероятни оферти за градинската мебел, а разнообразието в предлагането даже ще ви затрудни при избора.


С хитови цени, без конкуренция на пазара в Североизточна България в момента са редица други мебели, например единично легло, с подарък матрак, е на супер цена от 159 лева.


Предстоят още много промоции и изненади…