Красавица от Добрич - претендентка за короната на конкурс във Варна

Ослепително хубавата добруджанка Любомира Господинова е сред фаворитките в конкурса Planet Magic Girl'2012.

Красавица от Добрич - претендентка за короната на конкурс във Варна

gospodinova3002Той се организира от Модна Агенция VIP Fashion Group.


 

Конкурсът ще се проведе на 30 май от 21.30 часа в лятната градина на Planet club – Варна.

 

След тежък и оспорван кастинг са избрани 14 красавици, които ще участват в надпреварата за титлата „PLANET MAGIC GIRL“ - Варна`2012. Сред финалистките е и 18-годишната Любомира Господинова от Добрич.

 

Представянето на момичета ще бъде в три тура – артистичен, бански костюми и официални облекла, осигурени от бутици „DRESS CODE“. Специален гост и член на журито ще бъде носителката на титлата Мис Варна 2011 – Яна Димитрова, а водещ ще бъде известният рапър Мишо Шамара. Компетентното жури, с председател – собственичката на Модна Агенция VIP Fashion Group – Мира Матеева, ще определи победителката, която освен короната ще получи парична премия и много подаръци.

 

Вече стартира интернет гласуване, което ще приключи на 30 май в 22,30ч. Участничката събрала най-голям вот ще стане І-ва подгласничка на победителката.

 

Ние от Добрич Онлайн, освен че сме заклети местни патриоти, сме известни и като изтънчени познавачи на женската красота. И като такива смело и категорично можем да кажем, че Любомира превъзхожда многократно всички останали кандидатки по хубост, чар, сексапил, харизма, женственост и излъчване.

 

Ако и вие сте на това мнение, подкрепете прекрасната добруджанка - кандидат номер 10 Любомира Господинова с едно кликване на "Харесва ми" на снимката й във фейсбук профила на конкурса. ВЛЕЗ ОТ ТУК

 

Любомира е на 18 година, родом в Добрич, учила е в местното основно училище "Хан Аспарух". Сега вече учи във Варна, където се снима и работи към агенция Вип Фешън Груп.

 

Съвсем скоро, след края на учебната година красивата добричлийка ще заживее в световната столица на модата Милано, където ще бъде модел към няколко реномирани италиански агенции.

 

Като дете Любомира е печелила конкурса Мини Мис Модел 2005.

 

gospodinova4gospodinova2gospodinova