Промени в движението в Добрич във връзка с колоездачното състезание в събота и неделя

Продължава колоездачното състезание Гран при на Добрич. Община Добрич информира гражданите, че ще бъдат затворени определени улици за движение.

Промени в движението в Добрич във връзка с колоездачното състезание в събота и неделя

Днес (събота) стартът на обиколката е от 16.30 часа срещу Съдебната палата. Затваря се бул. „Добруджа" в двете посоки - от площад „Тракийски" до кръстовището с улица „Георги Попов" от 15.30 до 19.00 часа. Награждаването е от 19.00 часа до 19.45 часа. В този интервал ще бъде затворен участъкът от бул. „Добруджа" - от площад „Тракийски" до кръстовището с „Отец Паисий".


В неделя (6 май) стартът е от 13.00 часа срещу Съдебна палата. Затварят се за движение бул. „Добруджа" в посока квартал „Рилци" от 12.00 до 13.30 часа. За финал и награждаването се затваря бул. „Добруджа" от квартал „Рилци" до Съдебна палата от 16.15 часа до 18.00 часа. От 18.00 до 18.45 часа ще бъде затворен само участъкът от площад „Тракийски" до кръстовището с улица „Отец Паисий".


Община Добрич се обръща с молба към всички граждани да проявят разбиране и да съобразят своето придвижване в тези часове с посочените ограничения. В тези часове няма да се изпълняват линиите на тролейбусния транспорт в град Добрич.