Ню Вижън Груп България ООД

Нашето дружество действа на Българския пазар от средата на 2009 година, под формата на Дружество по Закона за Задълженията и Договорите. Поради високия интерес от предлаганите от нас услуги и разширяване на дейността ни, същото бе преобразувано в Дружество с Ограничена Отговорност. Управлявано е ентусиасти със сериозен професионален опит, натрупан от дългогодишния им трудов стаж в компании със сериозна бизнес история, в централна и западна Европа.

Ние вярваме, че равновесието между цена и качество не е мираж, и в никакъв случай не трябва да се постига на базата на компромиси.

Нашата цел е да подсигурим вашия уют и спокойствие у дома, и в офиса. Ежедневно да доказваме, че отговорностите поети към вас не са просто обещания, а реален анагажименти. По този начин искаме да изградим във Вас, доверие към нас, нашите продукти и услуги.

Ние знаем, че доверие ще се изгради бавно, и може да се загуби за секунди, но сме готови да посрещнем това предизвикателство и сме сигурни, че ще успеем, каквото и да ни струва.

Позволете ни да го докажем!.. Позволете ни да се погрижим за Вас!..

За контакти

гр. Варна, ПК: ,

+359 (0) 879 458

info@nvgroup.eu

http://www.nvgroup.eu/

Ню Вижън Груп България ООД