Бергон компютри

Продажба и сервиз на компютърна техника и принтери.Продажба на компютърна техника втора употреба.

За контакти

гр. Добрич, ПК: , бул."25-ти септември"44

058600441

bergoncomputers@bergon.net

http://www.computers.dobrich.com/

Бергон компютри