ВАЯН 86 ЕООД

Фирма "ВАЯН 86" ЕООД предлага на вашето внимание висококачествени стартерни батерии (акумулатори) за всички видове леки и тежкотоварни автомобили.

За контакти

гр. Добрич, ПК: 9300, ул. Орфей 18

0883304380
0898925655

vayan86@abv.bg

http://vaqn86.alle.bg/

ВАЯН 86 ЕООД