Dobrich Online Виж пълната версия

Средствата, необходими за лечението на Станислава Петрова са събрани

2023-11-15 15:49:54

Добрата новина съобщи младата жена във Фейсбук

За борбата на младата жена отново да се изправи на крака и кампаниите, организирани за събиране на необходимите за това средства, сме ви разказвали в Добрич онлайн. 

Станислава Петрова  е на 34г., майка на 5-годишно момченце. Преди близо четири години тя претърпява тежка катастрофа и остава обездвижена от кръста надолу. Следват години рехабилитация у нас, но с течение на времето шансовете за пълно възстановяване намаляват, затова младата жена търси и други възможности за по-бързо оздравяване. Надежда да проходи има, но сумата беше непосилна за семейството й. Организирани бяха различни събития, кампании  и средствата са събрани. И има шанс мечтата на малкия й син - мама да проходи, да стане реалност. 

Ето какво написа във Фейсбук Станислава:

"Здравейте Прекрасни Хора!

С Огромна радост,вълнение и благодарност,искам са ви съобщя,че Успяхме!

Благодарение на всички вас,аз имам възможността да започна лечението,за сбъдване на тази негова мечта!

С помощта на хората с големи сърца,които организираха различни събития и всички роднини,приятели,колеги и познати,включили се по различни начини и са ме подкрепили в кампанията,тя е успешна!

Парите, които събрахме с общи усилия са 95 758 лв.

Това не е пълната сума,но с мен се свърза един Благодетел,също с голямо сърце.

Той желае да остане анонимен, но ще поеме остатъка от парите,за да мога да започна вливането на стволовите клетки и рехабилитацията.

В най-скоро време, аз ще съм на път да поема поредната борба и съм безкрайно благодарна и щастлива, че до себе си имам толкова много добри хора,които ме подкрепят!

Сърдечни Благодарности и Адмирации към всички Вас!

Бъдете здрави и Благословени!"