Dobrich Online Виж пълната версия

Полицията задържа четирима шофьори, седнали дрогирани зад волана

2023-05-02 08:23:23

В рамките на два дни полицията задържа четирима дрогирани шофьори. Всички лица са задържани за срок от 24 часа

На 29 април, около 02:00 часа по околовръстен път на Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Сеат“, управляван от 37-годишна жена. При извършената проверка за употреба на наркотични и упойващи вещества, тестът отчита положителен резултат за метаамфетамин.  По случая е образувано бързо полицейско производство.


На 30 април са задържани трима дрогирани шофьори. В 00:05 часа в Добрич полицията проверява лек автомобил „Форд“, управляван от 40-годишен мъж. При извършената проверка за употреба на наркотични и упойващи вещества, тестът отчита положителен резултат за амфетамин, метаамфетамин и канабис.  По случая е образувано бързо полицейско производство.


На същия ден, около 16:10 часа отново в Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Фолксваген“, управляван от водач на 33 години. Тестът за наркотици отчита положителен резултат за опиати.  По случая е образувано бързо полицейско производство.


През вечерта на 30 април, около 22:50 часа също в Добрич е спрян за проверка лек автомобил „БМВ“, управляван от 23-годишен мъж. При извършената проверка за употреба на наркотични и упойващи вещества, тестът отчита положителен резултат за наличието на амфетамин и метаамфетамин. По случая е образувано бързо полицейско производство.