Dobrich Online Виж пълната версия

Кои мъжки парфюми се превърнаха в хит през 2022 г.

2023-01-24 10:18:00

Започваме всяка година с обещания, които си даваме и куп очаквания, които накрая могат и да бъдат разочароващи. По-добрият вариант е да работим за една подобрена версия на себе си и да оставим нещата да се случват. Да правим по перфектен начин това, което зависи от нас и да оставим останалото на съдбата. Това, което наистина можем да направим за свеж старт на новата година е да изберем аромат, който да се превърне в нещо разпознаваемо за нас самите или да допълним още един към специалната ни колекция. Кои са най-хубавите мъжки парфюми, които буквално блеснаха под светлините на прожекторите през изминалата 2022 години и определено ще владеят съзнанието през настоящата, споделяме в следващите редове.

Класиката се завръща


Подобно на модните колекции и при ароматите модата се завърта в определени периоди. Има вечни класики сред най-добрите мъжки парфюми, които понякога може и да остават в сянка, но времето, в което са на сцената, определено е по-дълго. 


Различните композиции имат силата да разказват истории и да ни напомнят за определен човек или събитие, отрязък от живота ни. По тази причина е напълно приемливо да разполагаме с няколко, които да използваме за различни поводи. Така споменът за всеки от тях ще бъде възроден с вдъхване на уханието. Хубавият аромат има силата да обръща глави и да среща погледи. А тези, които са се превърнали в класика изпълняват всяка една от изброените функции:



Освобождаваме място на новото


Завършваме тази класация от топ 5 мъжки парфюми с два, които току-що стъпват на пазара, но имат потенциала да се превърнат в иконични за брандовете си и за мъжете, които ги изберат:



Изберете аромата, който успява да опише вашата същност най-добре и бъдете уверени, че той ще се превърне във ваша визитна картичка.