Dobrich Online Виж пълната версия

Димитрина Германова получи наградата си от Фондация „Димитър Бербатов“

2022-10-10 07:50:49

Младата добричка поп изпълнителка Димитрина Германова от Студио за вокално обучение „ЗОНЕЛИ“ (ZONELI Vocal Training Studio) се завърна от София след участие в церемонията по връчване на ХIV-те Годишни „Награди за успелите деца на България“ на Фондация „Димитър Бербатов“.

Събитието, в което биват отличени надарените деца в областта на Изкуството, Науката и Спорта, се състоя на 8 октомври - събота. Димитрина Германова е един от тримата финалисти във възрастовата категория 8 - 12 клас на сфера „Изкуство“. Тя стана подгласничка на носителката на голямата награда Елизабет Захариева от Плевен, която видяхме в тазгодишния сезон на „Гласът на България“. Младата добричлийка Диди Германова получи своя приз лично от Димитър Бербатов. Водещ на събитието беше певецът и телевизионен водещ Деян Славчев, по-известен като Део. Церемонията по награждаването на надарените деца на България даде старт на Първия благотворителен турнир по минифутбол "AllStars за Купата на бизнеса", организиран от Фондация „Бербатов“.



 


Проведена беше и томбола, в която хората с печеливши билети получиха тениски и топки с подписи на известни футболисти и биографичната книга на Бербатов. Напомняме, че Димитрина Германова от много години е неизменна част от Клуба „Успелите деца на България“ на Фондация „Димитър Бербатов“. През 2023-та тя ще бъде абитуриентка и ще има право само още веднъж да кандидатства за място в клуба с постиженията си през 2022 година!