Dobrich Online Виж пълната версия

Каварненската група DO SHO ще представи новия си хит през пролетта

2022-02-10 09:29:27

До лятото на 2022 година момчетата от DO SHO са си поставили за цел да представят пред света три нови парчета. Това каза в ефира на предаването „Най-после петък” по Радио 99 фронтменът на групата Георги Дачев.

Младият мъж определя изминалата 2021-ва като малко по-добра от предходната. „Посвирихме повече по фестивали, изобщо имахме повече участия, набрахме повече слушатели фенове. За една прохождаща банда 2021 година беше много хубава” – сподели той и допълни, че втората година на пандемия не се е отразила толкова неблагоприятно на репетициите, музикантите и участията на бандата. 


„Всички участия, които можехме да вземем си ги взехме и може би с балетна стъпка преминахме през тях без да отменим почти нито едно. Общо успяхме да реализираме 10 участия, което на първо време е страшно добра цифра. Посвирихме във Варна до морето, посвирихме на площада в Каварна и на Българево ROCKS, който тази година за четвърти път се организира в с. Българево. Повечето фестивали бяха близо до нас. Навсякъде обаче събрахме много хубави групи от фенове, с които продължаваме да поддържаме контакти” – каза още Георги Дачев. 


През 2022 година и то до лятото каварненската група DO SHO си е поставила за цел да представи пред света три нови парчета. В момента музикантите подготвят новия си летен хит, който се очаква да излезе през март. „Парчето се казва „Близо до залива”, като всеки трябва да избере неговия любим залив и да си спомни за него, когато слуша песента” – разкри Георги Дачев. 


С новото парче той иска да разкаже на хората за любимия си плаж и да зареди всички с положителни емоции. „Това, което блика от мен, искам да го предам на слушателите. Парчето носи хубавата тръпка, когато пътуваш към плажа и като го слушаме с моите приятели, на всички ни се иска да е лято и да сме на морето. Това е смисълът на едно лятно парче” – каза в заключение Георги Дачев.