Dobrich Online Виж пълната версия

Skype въведе разговори между Facebook приятели

2011-11-18 09:32:53

Продължава интеграцията на Skype и Facebook. Нова версия на популярното VoIP приложение позволява на приятели в социалната мрежа да разговорят помежду си в рамките на Skype.

Функцията е налична в бета версиите Skype 5.7 за Windows и Skype 5.4 за Mac. За да я ползват, потребителите трябва да свържат своите Skype и Facebook акаунти, да изберат от списъка с контакти в Skype приятел в социалната мрежа и да натиснат бутона за видеоразговор. Отсрещната страна поема обаждането през интерфейса на Facebook.

 

 

 

 

ОЩE ОТ РУБРИКАТА Вирусна атака изненада Facebook потребителиГеймър заплашва да взриви магазин за игриFacebook си връща старата визия

„Работим за това над един милиард жители на планетата да ползват нашите услуги, а сътрудничеството с Facebook ни приближава с една стъпка към достигане на тази цел”, коментираха нововъведението от Skype. Освен тази функция потребителите на Windows с премиум акаунт в Skype могат да пробват и подобрената услуга за групова видеоконференция. Подобрен е също видео рендерингът в Mac версията, съобщава блогът на разработчиците на Skype.