Dobrich Online Виж пълната версия

Предпразничното изложение „Вкусът на Добруджа” няма да се състои

2021-02-11 06:50:14

Предпразничното фермерско изложение „Вкусът на Добруджа”, посветено на 14 февруари, се отменя заради неблагоприятно метеорологични условия.

Изложението трябваше да се състои в събота – 13 февруари, но поради прогнозите за силен вятър и застудяване, то няма да се състои. Ако желаете да се подготвите за празника с фермерски продукти, можете да го направите днес в „Стария Добрич” на традиционния фермерски пазар. 


На днешното изложение могат да бъдат открити сезонни зеленчуци и подправки, био плодове, шевици и танцови обувки, керамика за дома, картини и бижута от керамика и естествени камъни, лавандулово масло, разсад за лавандула, лавандулов цвят, богато разнообразие на продукти от ценния минерал зеолит, мед и пчелни продукти, козе, овче и краве продукти като сирене, кашкавал, сметана, извара, прясно и кисело мляко, плодови и класически вина марка „Реалити“, месни деликатеси и вино, сладка и сиропи от горски и питомни плодове, готови сладкарски изделия с фермерски продукти, пъдпъдъчи яйца и шафран и орехи. 


Фермерският пазар в Добрич се провежда всеки четвъртък от 10 до 15 часа.