Dobrich Online Виж пълната версия

Осемгодишната Ванина Григорова от Студио „Сарандев“ записа клип към песента „Един за друг“

2020-09-04 05:22:15

Това съобщиха от вокалната школа

Осемгодишната Ванина Григорова от Студио за поп-рок певци „Сарандев“ при Младежкия център в Добрич тази година имаше невероятния шанс да бъде избрана за едно от децата, представящи нова авторска песен в Националния фестивал „Деска мелодия на годината“ 2020. 


След като през месец юли тя записа в Студио песента „Един за друг“, на композитора Минко Ламбов по текст на Ана Топалова, в началото на септември малката талантлива добричлийка е участвала в заснемането на клип към песента, съобщават от вокалната школа.


  


На 1 и 2 септември Ванина се е почувствала като истинска поп звезда, преживявайки два вълнуващи снимачни дни. Кадрите за видеоклипа са заснети в комплекса „Калиакрия Ризорт“ до Каварна и в Добрич. Сценичен партньор на Ванина е бил чаровникът Игор Раскевич от град Каварна. Приятелки на певицата с радост са участвали в създаването на някои от кадрите като се забавляваха много на снимачната площадка.


Готовият видеоклип към песента „Един за друг“, в изпълнение на талантливото момиче от Добрич, ще бъде достъпен на 1 декември. Тогава ще бъдат представени видеата на всички 14 нови детски авторски песни, които ще се борят за призовите места в тазгодишното издание на „Детска мелодия на годината“.