Dobrich Online Виж пълната версия

Уебинар “Помощ за земеделските стопани, засегнати от пандемията” организира ОИЦ - Добрич

2020-08-19 05:43:43

Екипът на Областния информационен център в Добрич ще представи трите подмерки на мярка 21 „Извънредно временно подпомагане за земеделските стопани и малки и средни предприятия, които са особено засегнати от кризата, предизвикана от COVID-19“ от Програмата за развитие на селските райони за периода 2014 – 2020 г.

Участниците в уебинар ще разберат кои земеделски стопани и предприятия са допустими за подпомагане, кои селскостопански сектори ще бъдат подкрепени, какъв е размерът на финансовата помощ, как се подава заявление за подпомагане и каква е процедурата за разглеждане и одобрение на финансовата помощ.


Всички ще имат възможността да задават своите въпроси и да получат безплатно експертно мнение. Има възможност и за предварително задаване на въпроси. Това може да стане на следната електронна поща: oic_dobrich@abv.bg или на https://www.facebook.com/oic.dobrch/.


Участието в събитието е безплатно и ще се проведе на следния линк https://www.facebook.com/oic.dobrch/live/  на 25 август от 10 часа. 


Допълнителна информация можете да получите на тел. 058 602 758, e-mail: oic_dobrich@abv.bg или на https://www.facebook.com/oic.dobrch.