Dobrich Online Виж пълната версия

Пилотното издание на уебизложението UZ AGRO FOOD TECH ще бъде през август

2020-07-20 11:48:55

Пилотното издание на уебизложението за селско стопанство, технологии и хранително-вкусова промишленост UZ AGRO FOOD TECH ще бъде през август, в периода от 19-и до 25-и. 


Очаква се участие да вземат над 5 000 професионални посетителя. Събитието ще предостави 24/7 достъп до изложбената платформа.


Организаторите на изложението предлагат възможност за индивидуално изготвяне на дизайн на щанда на всяка компания и посочват редица предимства от участието във виртуално изложение. Всеки изложител, който желае, може да достигне до необходимата информация бързо, както и с едно кликване на мишката да посети различни точки от виртуалното изложение за много по-кратко време, отколкото при изложението на живо.


Освен това хиляди хора могат да посетят един щанд едновременно. Могат да преглеждат информация за компаниите и да оставят своята информация за контакт само с едно щракване. Има възможност да се уговори среща с потенциален клиент.


Значително предимство е възможността да се води статистика за това колко души са посетили един щанд, колко време са прекарали там, от коя държава са били и друга информация. В края на изложбата организаторите обещават да предоставят тези данни под формата на професионални доклади.