Dobrich Online Виж пълната версия

Волейболистите не успяха да се противопоставят на шампионите

2019-10-05 18:14:06

Тимът на „Нефтохимик“ взе чиста победа срещу „Добруджа 07“ във Варна

Очакванията за оспорван сблъсък в срещата от вторият ден в програмата на Черноморските младежки игри във Варна между волейболните отбори на „Нефтохимик“ и „Добруджа 07“ не се оправдаха. Шампионите от Бургас не оставиха съмнение в по-доброто си моментно състояние и надделяха с категоричното 3:0 срещу добричлии.


В отделните геймове „шейховете“ триумфираха след 25:19, 25:19 и 25:14 точки. По този начин бургазлии се очертават като фаворит за спечелване на турнира край морето, след като на старта в надпреварата отнесоха със същия резултат опонентите си от „Дунав“ /Русе/ в зала "Христо Борисов". Най-резултатен за „Добруджа 07“ в срещата беше Жулиен Георгиев, завършил с 14 точки на сметката си. Заключителните мачове от турнира са утре преди обед, като от 10,00 ч. добричките състезатели се изправят на мрежата срещу „Дунав“.


„Добруджа 07“ игра в състав: Ив. Станев, Ж. Георгиев, Д. Маринков, Кр. Гайдарски, Пл. Шекерджиев, Ал. Кордев, Н. Тодоров – либеро /Ив. Петров, Й. Пеев, Ив. Крачев, С. Василев/.