Dobrich Online Виж пълната версия

Турнирът „Cape Kaliakra Open“ събира ентусиасти голфъри от цяла Европа

2019-06-12 06:35:45

„Cape Kaliakra Open“ е едно от най-важните голф събития в България, провеждайки се на трите игрища на голф дестинацията нос Калиакра.

Шестото издание на голф турнира „Cape Kaliakra Open“, се провежда от днес до 16 юни. Ентусиасти голфъри от България и цяла Европа се събират в „Lighthouse Golf and Spa Hotel“, за да се насладят на 3 дни, изпълнени с голф, слънце и празненства през красивия месец юни.


Участниците ще имат възможността да се включат в три турнирни кръга по 18 дупки на игрищата „Лайтхаус”, „Блексирама” и „Тракийски скали”. Предвидено е още участие в S. SARDAROV – 18 дупки, тренировъчен рунд, безплатни тренировъчни топки преди всеки кръг (по 40 бр), участие в мини състезания на драйвинг рейнджа и зоната за къса игра.


В последния ден от турнира ще се състои церемония по награждаване, гала вечеря, концертна програма и фойерверки в Lighthouse Golf And Spa Resort.


Интересът към турнира „Cape Kaliakra Open“ нараства всяка година. Първите пет издания на турнира през 2014, 2015, 2016, 2017 и 2018 са посетени от представители от над двадесет държави. Форматът на състезанието позволява на участниците с различни умения да покажат най-доброто от себе си и да се конкурират за престижни награди.