Dobrich Online Виж пълната версия

Генерална репетиция правят „жълто-зелените“

2019-02-16 06:53:15

Трима футболисти няма да се появят на терена срещу „Суворово”

Заключителна контрола преди началото на пролетния дял от първенството във Втора лига ще направи днес футболният отбор на „Добруджа“. Проверката е от 12,30 часа на стадион „Дружба“, а съперник е водача в класирането в Североизточна трета лига – „Суворово“.


Старши треньорът на „жълто-зелените“ Емил Велев няма да може да разчита в спаринга на трима състезатели, лекуващи трамви  - Тодор Колев, Александър Бранеков и Ананас Куманов. Последните двама са нови попълнения и играят в отбрана. Дебют за добричкия тим пред местна публика ще направят останалите подкрепления в състава. Казаното се отнася и за Кристиян Димитров, който през седмицата подписа договор до края на шампионата. Обстановката в клуба не е непозната на Кико, който е роден в Добрич и преди три сезона също защитава жълто-зелената фланелка.


С направената селекция през зимната пауза във ФК „Добруджа“ се надяват отборът да спечели достатъчно брой точки през пролетта, които да му позволят да съхрани мястото си в професионалния футбол. В дебютен мач от втория полусезон, на 23 февруари /събота/, на стадион „Дружба“ гостува „Локомотив“ /Горна Оряховица/, а срещата е от XVIII кръг.