Dobrich Online Виж пълната версия

13 медала извоюваха каратеките от КБС „Калиакра” на Националния будо фестивал на бойните изкуства

2018-11-05 07:48:04

13 медала извоюваха каратеките от КБС „Калиакра” на Националния будо фестивал на бойните изкуства, който се проведе през изминалия уикенд в София. Във турнира взеха участие 23 отбора от цялата страна и над 280 състезатели.

Клуб по бойни спортове „Калиакра” бе представен от 13 каратеки, които спечелиха 5 златни, 2 сребърни и 6 бронзови медала. Това съобщи за Каварна Днес сенсей Ариф Арифов – треньор на КБС „Калиакра”.


С този фестивал каратеките от Каварна закриха 2018 г. През изминалата година те спечелиха над 127 медала, от които 46 златни, 35 сребърни и 46 бронзови.  „Бележим най-успешната  за клуба година с вицесветовни, европейски и множество държавни и национални титли”, заяви сенсей Арифов.


„Пожелавам на моите възпитаници да са все така всеотдайни в това, което правят, да следват пътя си, който за мен и за техните родители е правилният ”, каза Арифов.  „Благодаря им от все сърце, че ми гласуват доверие, благодаря и на родителите че ми вдъхват спокойствие и увереност”, допълни той. Той си пожела следващата година да бъде още по-успешна.