Dobrich Online Виж пълната версия

Отново вълна от аплодисменти за „Идеалните непознати“ на клуб „Театър“

2018-10-31 15:12:53

Второ представление на спектакъла „Идеалните непознати“ на клуб „Театър“ към общински младежки център „Захари Стоянов“ се състоя снощи пред препълнена зала.

Притихналата публика поглъщаше с любопитство развиващото се действие, впечатлена от играта на младите артисти и ги награждаваше с аплодисменти по време и след спектакъла. С появата си на сцената ръководителят на клуба Лана Анцаридзе предизвика втора вълна от ръкопляскания. Младежката аудитория излезе силно развълнувана след края на спектакъла, изразявайки одобрение с естествено зададения въпрос „Кога ще има продължение …?“


Като огледален образ на действителността ни „Идеалните непознати“ постави много въпроси пред всеки, било той артисти или публика, а отговорите зависят от всеки един от тях.


След премиерата си през април на сцената на Младежкия център вложеният труд и ентусиазъм на младите хора от театралния клуб бяха оценени с първа награда от журито на XIX детско-юношески театрален фестивал "Приказка за теб" във Варна. Дипломи за ярко актьорско присъствие завоюваха Любослав Боянов, Симона Райчева и Александър Танев.