Dobrich Online Виж пълната версия

Успешно представяне на Арт център „Палитра” на фестивала „Трикси”

2018-07-03 07:17:12

Силно представяне на талантите от Арт център „Палитра” в три направления на Международен фестивал „Трикси”.


Всички участници от Арт център „Палитра” се завърнаха с купи и медали от Международния фестивал на изкуствата „Трикси”, който се проведе от 25 юни до 1 юли в курорта Албена.


Студио за съвременни танци „Палитра” с хореограф Гергана Пейчева  завоюва две втори места в направления „Стилизиран фолклор” и „Съвременни танци“. Малките балерини  участваха в първа възрастова група с танците „Тарантела’’, „Пирати” и „Вещици” .



В направление „Вокал” отличени бяха Жени Тодорова с второ място, квартет “4 smiles” – второ място, дуета на Райа Николова и Владислав Димитров  завоюваха трето място ,Виктория Николова се класира също трета. На четвърто място се наредиха Карина Димитрова и Диляна Йорданова, а поощрителни награди получиха Дилян Димитров и Станислава Гарчева.  Вокалният  педагог на певците Анелия Иванова също бе отличена с диплом.



В направление „Класика”  Стоянка Михайлова (флейта) с педагог Анелия Иванова  зае второ място, а Жени Тодорова (пиано) с педагог Ася Денева  получи покана за участие в Международен фестивал „Shining star” Турция. 



За децата на „Палитра” творческият сезон още не е приключил. Предстоят участия в Международния фестивал „Светът в детските длани” Балчик  и в Международен фестивал „Музите” Созопол. Продължава и усилената подготовка на певци и танцьори за участието им в Международен фестивал на изкуствата в град Тиянджин – Китай.