Dobrich Online Виж пълната версия

Клошар е жестокият убиец от Лозенец, жертвата му го приютила в дома си

2018-06-25 17:41:33

33-годишният убиец от крушарското село Лозенец П. М. и жертвата му – мъж на 69 години от Добрич, са били социално слаби и са ползвали услугите на социални трапезарии, съобщи monitor.bg.

Както Добрич онлайн писа, трупът на възрастния мъж бе открит в апартамент в ЖК „Балик” около 7.50 часа на 22 юни. След аутопсията се установило, че смъртта е причинена по насилствен начин.


Именно в социална трапезария се запознали двамата и 69-годишният мъж приютил в дома си П. М., който бил клошар. Все още не е ясен поводът за скандала между тях, който прераснал в побой. П. М. успял да надвие по-възрастния мъж, който паднал по гръб на земята, а убиецът започнал да скача върху него и с краката си му счупил двустранно по 3-4 ребра и лъчевата кост. Ребрата пробили белия дроб на жертвата и тя издъхнала.


По тялото на убития нямало никакви външни белези, затова П. М. отначало отричал да е извършил убийство. Заявил само, че ударил на 69-годишния мъж няколко шамара. Съдебно-медицинската експертиза обаче доказала насилствената смърт и убиецът признал.


П. М. е с постоянна мярка „задържане под арест”.


Снимка: monitor.bg