Dobrich Online Виж пълната версия

Депутатът Йордан Йорданов се срещна с жители на Тервел и Безмер

2017-06-06 02:16:58

Огромен интерес проявиха жителите на Тервел към организирания вчера в добруджанския град приемен ден на народния представител от коалиция "Обединени патриоти" от Осми Добрички многомандатен избирателен район Йордан Йорданов.

Десетки тервелчани очакваха депутата, за да поставят въпросите си. Присъстващи изказаха удовлетворението си, че народният представител е спазил обещанието си, дадено по време на предизборната кампания и още в началото на мандата ги е посетил, за да изслуша проблемите им. Сред дошлите за приемния ден имаше земеделски производители, представители на дребния бизнес, на пенсионерските клубове. Поставени бяха множество въпроси. Земеделските производители настояваха за по-голяма информираност относно възможностите за кандидатстване по европроекти. Представители на дребния бизнес поискаха държавна защита и подкрепа, за да бъдат конкуретноспособни на пазара. Обсъдени бяха и демографските проблеми, от които добруджанската община е силно засегната и в този контекст недостига на работна ръка в Тервел.


Народният представител уважи и храмовия празник на църквата "Св. Троица" в Безмер. Храмът е построен през 1908 г. С вярващите народният представител обсъди необходимостта от промени в Закона за вероизповеданията. Йордан Йорданов подари на църковното настоятелство българския трибагреник.


Срещите на депутата от "Обединени патриоти" с жители на малките населени места ще продължат. Народният представител продължава и редовните си приемни в Добрич всеки понеделник, като следващият му приемен ден е на 12 юни, от 9 до 12 часа.