Dobrich Online Виж пълната версия

12 юноши преминават при мъжете на Добруджа

2011-06-14 12:05:04

Сплав от опит и младост ще бъде отборът на Добруджа през следващото първенство. Тимът ще разчита на 12 юноши, също толкова футболисти ще останат и от мъжкия състав.

Новият старши треньор на Добруджа Валентин Ангелов съобщи, че ще разчита на 12 футболисти от юношите старша възраст, които изиграха един много силен сезон и заеха шесто място в Елитната група до 19 години. Наставникът ще обяви до дни имената на тези състезатели, както и на оставащите от мъжката формация на жълто-зелените.

 

Ангелов потвърди обаче три имена, които със сигурност отново ще играят при мъжете - Филип Флоров, Венци Желев и вратарят Николай Радомиров. Тримата за последно помагаха на юношеската формация на Добруджа.

 

Целта ни е обиграване на отбора, сподели Валентин Ангелов. За конкретно класиране е трудно да се даде прогноза в момента, защото не знаем след новите откази на отбори дали Б група няма да е една или остават две, допълни той. 

 

Сигурно е обаче, че във всеки един мач ще търсим победата, категоричен е новият треньор на Добруджа. Така както през изминалия сезон излизахме смело за победа дори и срещу грандовете в Елитната юношеска група, така и сега при мъжете отборът ще има манталитета да играе на ниво срещу всеки съперник, както у дома, така и като гост, заяви Валентин Ангелов.