Dobrich Online Виж пълната версия

Община Добрич обявява нов конкурс за туристически слоган

2016-11-30 14:04:55

Община град Добрич организира конкурс за изработване на проект за туристически слоган (послание, мото, рекламно изречение) на град Добрич, който да бъде неразделна част от печатни рекламни материали, информационни и промоционални носители, сувенири и албуми, уеб сайт, електронна реклама и всички възможни медии.

Целта на конкурса е да бъде открито посланието към туристите, което представя най-точно град Добрич като целогодишна туристическа дестинация за културно-исторически, спортен, конгресен, панаирен и бизнес туризъм. Слоганът трябва да отличава туристическа дестинация Добрич от останалите и да участва в изграждането на нейния туристически имидж.

Конкурсът е открит, като право на участие в него имат всички български и чуждестранни физически и/или юридически лица и техни обединения. Всеки участник има право да представи до три предложения за туристически слоган на град Добрич, всяко на български и английски език.

Подаването на предложенията за слоган се извършва само по електронен път на официалния електронен адрес на Община град Добрич: dobrich@dobrich.bg в срок до 10.01.2017 г. включително.


Журито ще присъди една първа награда от 2 000 лева.


Припомняме, че първият конкурс приключи без победител, затова бе овявен втори.