Dobrich Online Виж пълната версия

Йордан Йорданов поздрави Димитрина Германова за отличното й представяне на финала на детската Евровизия

2016-06-14 08:20:34

Кметът се обърна към Димитрина с думите, че единственото ограничение, което тя може да има е само нейното въображение.

Той изрази убеждението си, че Диди ще постигне един ден невероятни успехи и ще прослави не само Добрич, но и цяла България. Талантът, който момичето притежава, трябва да се развива, смята Йорданов и вярва, че нейните родители й помагат, но също така тя трябва да знае, че има неговата подкрепа и той ще бъде винаги насреща. Кметът благодари на младата певица за това, което тя прави за своя град и я увери, че на следващата Евровизия няма да има конкуренция. Той й направи подарък, с който й показа пътя напред. Подари й микрофон, с който да взима участие, както на местна почва, така и на национална и световна сцена.



Димитрина Германова от своя страна изказа благодарност към целия град за подкрепата, защото точно зрителският вот я изстреля на второ място. Благодари също и на участниците в детската Евровизия, които с таланта си вдигнаха летвата и й дадоха стимул да покаже всичко, което може. Специални благодарности имаше и за екипа на БНТ, който й показа, че едни малки деца могат да се чувстват като големи звезди. Диди сподели, че тази година конкурсът й е харесал много повече от предходната, защото се е чувствала по-спокойна, опознала е децата, с които е била, дори е намерила нови приятели. Малката звезда заяви, че ако догодина пак се провежда селекция за Детската Евровизия, тя ще се яви. Но засега тя няма да си почива, защото й предстоят два конкурса  - "Трикси" в Албена и веднага след това "The World in Children's Hands" в Балчик.



Бащата на Диди Герман Германов благодари на всички свои съграждани, затова че вместо да гледат европейското първенство по футбол, гледаха талантливите деца на България и подкрепяха Диди. Той изрази благодарност и към Елена Карабельова - вокалния педагог на Димитрина, която е била неотлъчно до младата певица по време на представянето й на детската Евровизия и без нея Диди нямаше да стигне до тук. Той сподели, че ден преди финала на една от репетициите, в следствие на голямото натоварване Диди е изгубила гласа си, но тя доказа, че е боец и на финала се представи успешно. След шоуто баща й разговарял с Гордън Бонело - режисьора на голямата и малката Евровизия, на когото той благодарил за добрите думи, които е казал за Димитрина. А именно, че тя е готова за голямата сцена, не само заради пеенето й, а и заради сценичното присъствие.



Вокалният педагог Елена Карабельова сподели, че с Димитрина работят от 2 години и половина. Тя се е присъединила към студио за поп-рок певци "Сарандев" с една мечта - да се види на голямата сцена и да я дават по телевизията, и мечтите й се сбъдват с голяма сила. Карабельова е много горда с постиженията на Димитрина и се радва на отличното представяне и прославянето на студио "Сарандев" и Младежки център - Добрич. Тя заяви, че Диди преди всичко има голяма музикална дарба, също така е невероятно интелигентна и възприемчива, затова се движи напред с бързи крачки. Диди се занимава и с други изкуства, като балет и пиано, което й помага да стои като артист на сцената.