Dobrich Online Виж пълната версия

Забраниха на Преслава да говори

2011-05-19 07:18:49

Певицата била наказана от Митко Пайнера с по-малко участия и без хитове.

Чалга звездата Преслава е в медийно затишие откакто минаха последните награди за попфолк. От „Пайнер", а и самата певица отказвали интервюта под предлог, че в момента Преси нямала какво да каже и е в творческо затишие, научи Lifestyle.bg. Истината обаче била друга!

Хора от музикалната компания на Митко Димитров коментирали, че шефът й я наказал. Освен, че в момента не я пуска по участия толкова много колкото колежките й, той не давал хитовите парчета да ги записва тя. Пайнера бил жестоко обиден на Преслава, че не е излязла да си вземе една от наградите по време на церемонията на „Планета тв". Тогава певицата се оправдала, че се преоблича и няма как да излезе на сцената, но всъщност по този начин бойкотирала наградите. Тя била засегната от това, че и тази година не е Певица на годината, а е заменена с колежката й и бивша приятелка Галена. Около събитието тогава се коментираше, че хитовата изпълнителка дори е агитирала феновете си да освиркат мощно Галка, която й отмъкна така мечтаното отличие от всяка фолк дива.

В средите се говори, че подобно наказание не е имала само Преслава, но и ветерантката Ивана, но при нея нещата стигнали доста по-далеч. Ако си спомняте след големия пик на бившата любимка на народа, нейната кариера стремглаво залезе. В това разбира се си има и причина. Според запознати Ивана се главозамаяла и започнала да си прави своеволя, които на г-н Димитров изобщо не му харесали и категорично решил да пренебрегне певицата като приоритетна на музикалната компания. Това го доказват слабите песни на Ивана, които изкарва в последно време и скромните лайв изяви, които й се дават.