Dobrich Online Виж пълната версия

Капитанът на Добруджа: Подновихме тренировки, защото вярваме на кмета

2015-11-19 12:26:51

Доволен съм от отношението на Йордан Йорданов към футбола и очаквам той да донесе едно по-добро бъдеще на Добруджа, заяви капитанът на отбора Кристиян Димитров.

Преди седмица футболистите на Добруджа отказаха да тренират, заради неизплатени 2 премии и заплата за октомври. Те бойкотираха заниманията в сряда и четвъртък, но след среща между футболистите и кметът на Община град Добрич Йордан Йорданов в петък, играчите още същия ден се завърнаха на стадион "Дружба".


Бяхме заявили, че няма да тренираме докато не ни бъдат изплатени заплатата и двете премиии, но срещата с Йордан Йорданов повлия на решението ни и подновихме тренировки, заяви капитанът Кристиян Димитров. Кметът пое ангажимент и гарантира, че до последния ни мач за годината всичко заработено от футболистите ще бъде изплатено, обясни Кико. Доволен съм от отношението на Йордан Йорданов към нас и вярвам, че той може да помогне много на отбора, защото Добруджа има нужда от развитие, добави Кристиян Димитров.


Бойкотът не е повлиял на мотивацията ни, напротив - мотивация имаме, всички тренираме много сериозно и отговорно за мача в неделя, амбицирани сме да победим, коментира предстоящото домакинство на Лудогорец 2 капитанът на жълто-зелените. Не знаем с какъв състав ще дойде съперникът - юноши или националите на България, но по-важното е ние как ще играем, смята Кристиян Димитров.