Dobrich Online Виж пълната версия

Атанасов: Подкрепете ни! Нека заедно се борим за достойно бъдеще!

2015-10-23 11:27:57

Атанас Атанасов, кандидат за кмет на град Добрич, посети служителите на шивашка фирма Краси МС, за да ги запознае със своята план-програма "Бъдеще за Добрич". Придружаваха го кандидатите за общински съветници Десислава Димитрова и Явор Георгиев, както и Калина Балабанова - народен представител на ПП АТАКА.

Атанасов е икономист по образование, живял и работил в Добрич, собственик на частен бизнес, но от години се занимава и с политика. Вече 8 години е общински съветник. В листата за общински съветници на ПП АТАКА са включени хора с различни интереси, знаещи, можещи и искащи промяна за града, посочи Атанасов. Най- важните неща, към които се стремим са децата ни да имат бъдеще в Добрич, по-добри условия за живот на хората, подкрепа и насърчаване на малкия и среден бизнес. 


През всички тези години в общинският съвет не се примирихме и не останахме безучастни към липсата на благоустрояване на крайните квартали - липса на спортни детски площадки, липса на регулярен транспорт, коментира той. Липсата на условия за реализация е причината за обезлюдяването на града. Липсват инвестиции в бизнеса и съответно разкриването на нови работни места. Кмета и общинска администрация са лишени от диалог с местния бизнес. Нерационалното разходване на публичните средства от Общинският бюджет е недопустимо. Не се примирих и не смятам да го правя, с нелепата практика за събиране на пари за охрана в училищата, каза Атанас Атанасов.


Имаме много красив градски парк, да така е. Но това ли беше най-важното за нашият град?! В стотиците срещи, които проведохме с гражданите на този град, стана ясно, че не е това най-важното. Похарчените пари за реконструкцията му се изчисляват в милиони. Хората обаче питат - какво стана с нашите доходи, разкриването на нови работни места, бъдещето на децата ни, коментира кандидат-кмета. 


Атанас Атанасов призова всички присъстващи да не оставят на другите да решават тяхното бъдеще,  а в неделя да гласуват с номер 10 в бюлетината. Защото аз имам енергията и волята да се боря с несправедливостта, завърши обръщението си Атанасов.