Dobrich Online Виж пълната версия

Детски тенис камп в Албена

2014-04-08 13:36:55

Деца от цяла България ще се включат в първия детски камп в Албена, организиран от Драйзам тенис академия. Лагерът за момичета и момчета до 10-годишна възраст стартира на 14 април от 10 часа на кортовете на Калиопа в курортния комплекс, който е официален партньор на Българската федерация по тенис. Занятията ще се водят от Илия Атанасов, който през 2010 г. създаде академията в немския град Фрайбург. Тази година тя функционира и в Албена.

„Академията носи името на река Драйзам, която разделя града на две части. Както реката следва естествения си път, така и обучението в тенис академията е естествено и последователно развитие на възможностите на всеки съобразно възраст, физически възможности, желание и ниво за изява. Дейността на академията обхваща всички нива на развитие на професионален, хоби и детски тенис. Всички треньори са дипломирани с валидни лицензи към българската и немската тенис федерация”, заяви тенис мениджърът Илия Атанасов.

Първият камп е от 14 до 17 април (понеделник-четвъртък), като включва два часа тенис сутрин, час и половина тенис следобед и половин час кондиционна тренировка. На 18 април в Албена стартират и турнирите за деца на „оранжев корт” до 8 г. и на „зелен корт” до 10 години. След турнирите треньорите в академията ще направят анализ на участието на детето в кампа и състезанието. Цените за участие в детски тенис камп са: 153 евро за човек в група по 4 деца, 185 евро за дете в група по трима и 265 евро за дете в група по двама. Домакините предлагат и специални цени за настаняване. Записвания могат да се направят до края на седмицата на телефон 0885 853 743 - Илия Атанасов или на имейл iliya_59@abv.bg.