Dobrich Online Виж пълната версия

Представят новия FIAT в Добрич

2013-06-03 12:35:03

Първата за Добрич презентация на автомобил FIAT ще бъде на 14 юни, петък, от 19.00 часа.

Събитието ще се проведе пред хотел Изида.


 


На представянето са поканени всички жители на Добрич и региона, които искат да се запознаят с качествата на новия FIAT 500L.


 


 


 


Семейният FIAT 500L олицетворява съвършеното единство между функционалност, свързана с оптималното оползотворяване на пространството, което е отличителна черта на всички новаторски автомобили FIAT в историята, и прочутото италианско готино излъчване, което идва от италианския лайфстайл и родството с класическия модел 500.


 


 


 


FIAT 500L е най-добрият в своя клас по много показатели и е нов еталон за категорията: като се започне от двигателите с ниски нива на вредни емисии до многофункционалността, от най-големия екран на високотехнологичната радио-навигационна система до най-големия товарен капацитет на багажника и най-големия стъклен покрив.


 


 


 


Aвтомобилът e с най-голямо оползотворяване на пространството спрямо размера си. Единствено той може да побере 5 пътници и 5 куфара за своите 4,15 м дължина, при капацитет на багажника от 400 литра. Автомобилът е на първо място в своя клас от гледна точка на многофункционалност и комфорт. Двигателят на 500L пък предлага невероятни нива на ефективност и икономичност при разхода на гориво.