Dobrich Online Виж пълната версия

Девойките на Добруджа 07 се класираха за републиканските финали

2013-03-24 11:12:29

Девойките старша възраст на Добруджа 07, водени от Милена Маринова, се класираха за финалите на държавното първенство по волейбол. Това стана след категорична победа с 3-0 гейма над Етрополе в Бургас, като в отделните части добричлийки оставиха съперничките си на 14, 9 и 25 т.

Финалната фаза на шампионата ще се състои от 1 до 5 април в София, като девойките на Добруджа 07 са в една група със съставите на Левски волей, Казанлък, Спартак (Плевен) и отбор от квалификационния турнир в Разлог.
„Поздравявам момичетата за успеха, който постигнаха. На години реално те са волейболистки младша възраст, но с много труд в тренировките, вяра и воля за победа, показаха, че могат да мерят сили и с най-добрите при по-големите. По този начин доказахме и на себе си, че всяка мечта може да стане реалност. В такива моменти оценяваме, че всяко лешение е заслужено, когато постигнем целта си. Така след повече от 10 години Добрич отново има финалист във волейбола при девойките”, заяви за пресцентъра на „Изида” и ВК „Добруджа 07” треньорката Милена Маринова.