Dobrich Online Виж пълната версия

Над 1000 артикула предлага магазинът за английски електоруреди в Добрич

2012-10-24 14:13:21

Търговският обект отвори врати в бизнес центъра на пазара преди 2 месеца, но вече предизвиква небивал интерес.

Преобладаващи в асортимента са по-дребно габаритните домакински уреди – микровълнови печки, ютии, тостери, пасатори, миксери, прахосмукачки, отоплителни печки и пр., т.е. всичко необходимо за едно съвременно домакинство, както и автомобилни аксесоари, вкл. мини хладилници за кола.

 

 

 

Изключително актуални са „правите” прахосмукачки – по-удобни за употреба и практични, с въздушен филтър. За дамите има специално подбрана колекция от всякакви пособия за коса, вкл. загряващи ролки и преси за изправяне, епилатори, та дори ефектни кутии за бижута и куфарчета за гримове.

 

 

Всички стоки са нови, внос от Англия. Атрактивните им ниски цени се дължат на факта, че са ремаркетирана стока, т.е. това са уреди, напр. поднесени като неудачен подарък и върнати в магазина или пък с нарушена цялост на външната опаковка – нещо, с което не е свикнал разглезеният британски потребител, който избира по добрия търговски вид. Всеки един от тези уреди обаче е внимателно тестван. Част от тях са демонстрационна стока или производство в излишък. Стоките са с гаранция до 18 месеца, в зависимост от уреда.

 

 

 

По-специфични, като предлагане  са шоколадовите фонтани – фондю, специални тенджери за варене на ориз, косачки за трева, базирани на съвсем различен принцип от широко разпространените у нас, радио за баня, тостери за 4 и повече филии и т.н.

 

 

 

Всички уреди са от оригинални английски марки, водещи на британския пазар, но почти непознати у нас: Ready steady cook, Russell Hobbs, Morphy Richards, Cook works, Stream works. Освен това, в магазина могат да се намерят стоки с немската марка Северина – с над 100-годишно присъствие на пазара, Clatronic, която тепърва стъпва у нас, чрез големите германски вериги маркети, както и от търговската компания Аргос.

 

 

 

За всеки закупен уред получавате и подарък – накрайник за стандартен български контакт, тъй като уредите пристигат с оригинални щепсели, несъвместими с европейските. За нагревателните уреди те се сменят директно, на място с дългоустойчиви.