Dobrich Online Виж пълната версия

Днес доиграват 1/4-финалите в тенис турнира "Изида къп"

2012-09-22 06:14:22

Четвъртфиналните мачове от международния турнир по тенис за жени "Изида къп" в Добрич с награден фонд 25 000 долара ще се доиграят днес, съобщи супервайзорът на турнира Веселина Донева

Две от срещите започнаха вчера, но не завършиха заради лошите метеорологични условия. Резултатът между румънката Лаура-Йоана Андрей и германката Ан Шефер е 6-3 1-6, като по сет е и двубоя Магда Линет (Полша) - Жастина Тинжич (Босна и Херцеговина) - 7-5 4-3. Мачовете утре ще продължат на корт №1 и №2, а началото им е насрочено от 9 часа.

 

По същото време на централния корт поставената под №2 в основната схема Юлия Бейгелзимер от Украйна излиза срещу холандката Анджелик Ван дер Меет, а на корт №3 за място на полуфиналите една срещу друга излизат Маша Зек-Пешкирич (Словения) и Кони Перин (Швейцария). По-късно през деня са полуфиналите при двойките.


В събота кортовете на Изида ще домакинстват и на турнири по тенис за деца на "оранжев" и "зелен" корт. Най-добрите ще получат красиви купи и медали от организаторите, както и множество награди.