Dobrich Online Виж пълната версия

Третият сезон на "Под Прикритие" започва с екшън край морето

2012-08-28 12:24:05

Очакват се нови обрати в борбата на тайното ченге Мартин с мафиотските босове

Снимките на третия сезон на най-успешния български сериал “Под прикритие” стартираха в понеделник със сцени по българското Черноморие.

 

В следващите 8 дни, екипът на продукцията ще заснеме множество сцени от “Св. Влас” до Приморско. Трети сезон започна ударно с изключително зрелищни каскади, само вчера за нуждата на продукцията бяха използвани 3 моторници, хеликоптер, двама водолази, комбайн и няколко каскадьори.

„В следващите дни, предстои да се заснемем и една мащабна сцена на пристанище Бургас, каскада, без аналог в българските сериали", сподели режисьорът Виктор Божинов.

В морските снимки участие ще вземат Захари Бахаров, Чочо Попйорданов, Ивайло Захариев, Миленита, Снежана Макавеева, както няколко нови лица и хората, които бяха избрани на кастинга в Бургас и Слънчев Бряг.

Очакват ни много екшън, обрати в сюжета, преследвания по вода и под земя, яхти, подводни снимки, взривове, мотори, поръчкови коли и естествено - борбата на ченгето под прикритие Мартин с мафиотските босове.

Какво ще се случи в трети сезон, кой ще оцелее, ще бъде ли разкрит Марто, какво се случва с бандата на Джаро и конфликта му с Иво - отговорите скоро в “Под прикритие”-3.