Радио Фактор
 
 
 
 
Криминални Добрич криминални новини Събития и репортажи Добрич криминални новини Регионални Добрич криминални новини Култура Добрич криминални новини Политически Добрич криминални новини Бизнес и икономика
Агро Добрич криминални новини Туризъм Добрич криминални новини Спортни Добрич криминални новини Преглед на печата Добрич криминални новини България Добрич криминални новини Света Добрич криминални новини Други Добрич криминални новини Забавни Добрич криминални новини Всички новини

Енерго-про: Новите сметки - по-ниски

17.02.2013  ПРОЧЕТЕНА: 1792 ПЪТИ
Радио Фактор
 
От Енерго-Про отчитат средно намаление от над 16% на сметката за месец февруари спрямо сметката за месец януари за първата група клиенти. Очаква се при останалите групи клиенти намалението да е още по- голямо, поради по-голямата разлика в броя дни, които включва сметката.

Сметките за февруари на първата група клиенти на Енерго-Про, чиито краен срок за плащане е 10-то число, вече са факт и клиентите могат да се информират за тях и за индивидуалния си отчетен период на телефон 0700 161 61, в центровете за обслужване на клиенти или на интернет страницата на компанията www.energo-pro.bg.

Според статистиката на компанията, средната сметка за месец февруари на клиент от тази група е с над 16% по-ниска от тази за предходния месец. В тази група попадат около 37% от всички клиенти на компанията и за тях февруарската сметка включва средно с 2 дни по-кратък период от тази за януари. При останалите групи клиенти, със срок на плащане 15-то и 25-число на месеца, експертите на компанията очакват още по-значително намаление на сметките, тъй като при тях разликата в броя дни, включен в двете сметки ще е по- съществена.

За периода, който включва сметката за февруари, среднодневните температури са с 2 градуса по-високи от температурите през периода, включен в сметката за месец януари. Заедно с броя дни, температурата е основният фактор, който влияе върху консумацията на електроенергия, коментират още от дружеството.

 

Коментирай
 
 
 
 
 
Новини от България
Словенецът Дамир Скомина ще ръководи мача между България и Италия
Словенска съдийска бригада ще ръководи европейската квалификация с Италия, която е на 28 март, събота, от 21.45...
  Всички новини България
 
 
Още Други
26.03 / 17:50
Пламен Николов: Изпълнителната власт е занижила рязко контролната си дейност
26.03 / 16:05
Времето в петък
26.03 / 11:47
Детелина Николова: Трябва да се гордеем с българската армия, честта на българското...
26.03 / 11:39
Наградиха художници от Дневен център за възрастни с увреждания - Добрич
26.03 / 09:12
Свободни работни места в Добрич на 26 март
26.03 / 08:32
Местата без вода в областта днес (26 март)
25.03 / 20:22
Времето в четвъртък
  Всички Други новини
 
Актуални новини
  Всички новини
  • ПОЛЕЗНО полезна информация