Криминални Добрич криминални новини Събития и репортажи Добрич криминални новини Регионални Добрич криминални новини Култура Добрич криминални новини Политически Добрич криминални новини Бизнес и икономика
Агро Добрич криминални новини Туризъм Добрич криминални новини Спортни Добрич криминални новини Преглед на печата Добрич криминални новини България Добрич криминални новини Света Добрич криминални новини Други Добрич криминални новини Забавни Добрич криминални новини Всички новини

Енерго-про: Новите сметки - по-ниски

17.02.2013  ПРОЧЕТЕНА: 1737 ПЪТИ
Радио Добрич онлайн - слушай сега
 
От Енерго-Про отчитат средно намаление от над 16% на сметката за месец февруари спрямо сметката за месец януари за първата група клиенти. Очаква се при останалите групи клиенти намалението да е още по- голямо, поради по-голямата разлика в броя дни, които включва сметката.

Сметките за февруари на първата група клиенти на Енерго-Про, чиито краен срок за плащане е 10-то число, вече са факт и клиентите могат да се информират за тях и за индивидуалния си отчетен период на телефон 0700 161 61, в центровете за обслужване на клиенти или на интернет страницата на компанията www.energo-pro.bg.

Според статистиката на компанията, средната сметка за месец февруари на клиент от тази група е с над 16% по-ниска от тази за предходния месец. В тази група попадат около 37% от всички клиенти на компанията и за тях февруарската сметка включва средно с 2 дни по-кратък период от тази за януари. При останалите групи клиенти, със срок на плащане 15-то и 25-число на месеца, експертите на компанията очакват още по-значително намаление на сметките, тъй като при тях разликата в броя дни, включен в двете сметки ще е по- съществена.

За периода, който включва сметката за февруари, среднодневните температури са с 2 градуса по-високи от температурите през периода, включен в сметката за месец януари. Заедно с броя дни, температурата е основният фактор, който влияе върху консумацията на електроенергия, коментират още от дружеството.


Коментирай
 
 
 
Дерматологичен кабинет Добрич
 
Новини от България
7,2 млн. лв. се отпускат за осигуряване на субсидирана заетост
Работодатели по Програмата „От социални помощи към осигуряване на заетост” са общинските администрации.
  Всички новини България
Новини от Света
Правят втори финал на "Как се запознах с майка ви"
Милиони зрители останаха разочаровани от финала на хитовия сериал „Как се запознах в майка ви“. Затова...
  Всички новини от Света
 
 
Още Други
23.04 / 19:30
Времето в четвъртък
23.04 / 16:09
Храм "Свети Климент Охридски" благодари на най-големия си дарител - кмета на Добрич
23.04 / 15:06
Добричлия е в неизвестност от месец
23.04 / 14:56
Лайънс клуб - Добрич с проeкт за превенция на зрителни увреждания при деца с диабет
23.04 / 14:08
15 години Лайънс движение в Добрич
23.04 / 13:52
Изтича срокът за деклариране на доходите от физическите лица
23.04 / 10:16
Национална кампания за детска безопасност стартира днес
  Всички Други новини
 
Актуални новини
  Всички новини
  • ПОЛЕЗНО полезна информация